2011-10-05

Some bilder from today :)

Kommer lite bilder från idag, eftersom jag inte har något annat att skriva om. :)








Ska jobba matte nu, höres när vi synes! :)

"How can you be so...?"

Hatar verkligen vissa dagar... Vissa idiotiska dagar som egentligen inte borde finnas. Varför gör dom det? Bara för att människor ska må illa i onödan? Wtf... i don't get it. Why?
Okej visst... Jag har det inte värst. Det finns dom som bor i Afrika, Bangladesh och flera andra. Men till vilken nytta?
  • Vi klagar över att en nagel gått av. Dom kan ha tappat en hel hand.
  • Vi hatar att vi inte kan köpa den snygga blusen. Dom måste dela kläder.
  • Vi hatar att vi aldrig blir sjuka till skolan. Dom kämpar för att överleva hela dagen.
Det finns massor av orättvisor i världen. Usch, svårt att komma på alla. Har faktiskt tänkt hur jag kan försöka hjälpa till med att förändra världen. En liten del i alla fall. Svårt? Nej, inte direkt. Har tänkt skänka pengar (kanske när jag blir större :/ ) och ge kläder som jag vuxit ur. Right? Jaopp, always.
Hatar att tänka på det. Ni kanske tror jag ljuger om allt det här, men nej. Då har ni jävligt fel! Hatar verkligen den här orättvisan i världen...


Ska i alla fall logga ut nu, skriver mer ikväll. Om jag orkar...

2011-10-04

Some days are better than others...

Kan tyvärr inte blogga idag. Har träning vid 18.00 och den slutar 19.30, så får se om det blir något inlägg till. Men positivt är att jag lägger in lite bilder idag istället, yey! :)

Hjälpte pappa att "rensa" svamp:




Skolan (ett rum då):






Väntar på bussen:




Det står "Run this town"












Ibland måste man ju bjuda på sig ;)


Det vat allt från idag (tror jag). Får som sagt se om det kommer ett till inlägg, har kemiprov imorgon så måste träna lite till det också. Hörs! :)

2011-10-03

"Money on the table"

Ser på "Pengarna på bordet", faktiskt lite kul. Haft rätt på flera frågor (nice!). Men chansar, haha.
Funderar lite också... Hur kan dom kända bloggarna få alla sina läsare? Fattar inte det...

"Find something new..."

Att vakna av ingenting brukar vanligt vis inte hända mig. Men just ni, idag, blev det så. Klockan hade inte ringt och nu stirrade jag bara upp i taket. Varför hände det här? Varför just idag?
Min mage började knorra. Men inte att den var hungrig, det fanns ingen stickande känsla där nere. Men någonting var det. Varför var det så?
Mina ögon flyttades runt i rummet och fastnade sedan på taket. Där uppe fanns en bild på två av mina bästa kompisar, Robin och Myran, och en bit som var avriven. Där fanns Sara, min ex-flickvän. Vi gjorde slut för en vecka sedan, men det var lika bra. Mina känslor för henne var inte detsamma som för ett år sedan. Hon var inte det Sara jag kände, den som jag älskade. Tårarna trängdes bakom mina ögonlock för att få komma ut. Jag kunde inte hindra dem, det bara blev så…
Jag låg kvar en stund och gned sedan bort mina tårar och satte mig
upp. Att tänka på någon som verkligen betydde någonting för mig funkar aldrig. Sara hade förändrats och det går inte ändra på, that’s the life.
Jag satt kvar på sängen och blundade. Det var någonting jag inte brukade göra, men på något sätt blev det bara så. Jag kunde inte rå för det. Magen knorrade igen och jag la en hand för den. Varför lät den så? Det var som om den försökte berätta någonting för mig. Men vad?
Det tog flera minuter innan mitt oväder som Sara lämnat till mig, hade gått över. Jag ställde mig upp och sneglade på klockan. Kvart i åtta. Skolan började halv nio. Vad kunde man göra på den stunden? Robin var säkert utomlands som alltid och Myran sov nog fortfarande. Istället för att stå kvar och tänka på något jag inte kan rå för gick jag ner till köket och satte mig vid bordet. Elisabeth, farsans nya brud, hade skrivit en lapp:
Din pappa och jag kommer hem senare än vanligt ikväll, det kom upp en sak på jobbet. Hoppas du klarar dig själv en stund. Juste! Ellen ringde och undrade om du ska gå på skolan idag. Hon blev nog bara lite orolig. Ha det så bra och sköt om dig! Älskar dig gubben!”
Jag knycklade ihop lappen och slängde den. Nya tårar trängdes bakom ögonen igen och nu lät jag dem bara falla. Hur den där tanten kunde skriva sådär, som om hon var min mamma var helt fel! Hon kunde bara inte göra såhär mot mig, mot farsan! Jag kände ett hat inom mig som jag ville få ut på någonting, men det fanns inget jag någonsin skulle kunna ha sönder här inne. Mammas saker fanns över hela huset och det gick inte att skilja på vad som var hennes och inte. Istället gick jag upp till tantens rum och letade efter någonting jag kunde ha sönder, eller åtminstone ha sönder. Till slut hittade jag hennes plånbok.
Pengar är alltid bra, tänkte jag och tog allt.
Hur hon reagerade brydde jag mig inte om, och hon hade dessutom inga bevis på vad jag gjort.
Klockan inne på mitt rum ringde sitt oändliga pipande ljud som inte slutade genom tankekraft, det hade jag försökt flera gånger innan. Men tunga steg gick jag inte till mitt rum och tryckte av väckarklockan. Den var åtta nu. Garderoben stod öppen sedan igår och kläder låg utspridda över hela golvet. Jag tog fram mina ljusgråa jeans och en vit t-shirt, och gick sedan in till badrummet. Snabbt borstade jag tänderna och fixade till håret lite.
Jobbiga saker händer då och då, som nu. Telefonen ringde, och jag hade inte ett dugg lust att svara. Efter några sekunder satte telefonsvararen på och den som ringt började prata in ett meddelande:
Hejsan… Isak”, började det, ”Jag undrar bara om du vill träffas nån gång eller så. Saknar sig så mycket, men kunde inte komma på det förrän nu. Min hjärna är så seg, och det vet du lika mycket som jag gör. Snälla… Ja, messa mig och säg vad du tycker. Som sagt; jag saknar dig, lilla gubben min. Härliga  hälsningar Sara.
Jag stod bara där och kände tårarna komma bakom ögonen igen. Det måste vara ett nytt rekord. En dag är redan förstörd och det är redan en hel dag kvar att stå ut med, och magens knorrande gör det inte heller bättre.
”Någonting dåligt kommer säkert hända idag, igen”, mumlade jag och gick ut till hallen. Jag tog på mig ytterskorna, slängde på mig min jacka och gick sedan ut. Som tur har man inte långt till skolan så man kan gå, men idag just idag skulle jag kunna ha åkt buss istället. Det var en sån där dag, en depp-dag. Det var så typiskt mig. Inte var jag emo heller, tycker inte synd om mig eller så. Det finns de som har det värre. Men det var bara en sån dag jag hade, just idag när allting kändes fel… Men ändå så kändes det så rätt, på något vis.
På vägen till skolan sparkade jag på en liten kantig sten. Varje gång jag sparkade på den rullade den ännu längre bort, och så vidare.
Solen gled bakom moln och allting blev mörkt och dystert, inte bara mitt humör.
”Det är någonting magiskt med vädret”, suckade jag och drog jackan tätare omkring mig.








© By: Sofie Näslund (www.coinrobot.blogspot.com) En novell jag själv skrivit!

The same shit over and over again...

La ut en till header, liite annorlunda än den andra. Men inte så mycket, haha. Do you see the different? :o



Eh, har lagt ut ett tidsinställt inlägg och vad det handlar om får ni se senare. Tyvärr kommer inte bilderna som tagits idag (än), men senare... Det vet man aldrig, haha. ^^
Måste jobba lite svenska kom jag på. Och kemi. Och läsa. Och skriva. Och bla, bla, bla...

"Don't be sad and cry, say fuck and smile!"

Ny header, snygg va? Haha. Som sagt har jag inte mycket bilder på mig själv, så det där är dom jag har.
Enjoy!


Provar lite nya saker och så, bilderna från idag kommer lite senare, right? Ska gå och äta nu. OCH ta lite mer bilder, haha. Höres! :)

If nothing goes right, go left...

Trevlig morgon man har haft... Vaknade ett dussin gånger, bara för att hjärnan envisades med att det var skola, usch... -.-"
Men somnade om till slut, och här är jag! I egen hög person, haha. Ska snart gå upp och äta frukost. Men var tvungen att skriva ett litet inlägg.


vädret är fint (igen), jag har godis, man är ledig från skolan... Kan den här dagen inte bli bättre?

2011-10-02

Available tomorrow, nice!

Ja, rubriken säger ju allt, om man tänker efter. Är ledig imorgon för att lärarna har studiedag, eller vad det var. Sitter nu och försöker göra en ny (snyggare) header. Fick hjälp av en kompis hur man la in den. Tack! :)

Ska snart gå upp och se på tv. Tror tyvärr inte det blir något inlägg ikväll. Höres när vi synes! :)

Do not fill life with days, fill your days life!

Några bilder från idag då:


Enormt söt, om du frågar mig


Yeah, that's me. Some problem with that?


Älskar trädets färg, tyvärr väldigt dålig bild...




Och sist men inte minst; Super Junior <3
Kanske inte något ni vanligtvis lyssnar på, men jag däremot love them...

Why so serious?

Ska nog gå ut och fota lite idag. Det sprack upp nu, och inte ett enda moln är i sikte. Jippie! Om det är varmt, det bryr jag mig inte om, and that's good. Får se om det blir någon bild på mig, för nu är det såhär att jag hatar att ha bilder på mig själv... Men att ta kort på andra/saker det är bara roligt. Haha, fail. :)
Tycker fortfarande det är trevligt att dom från U.S.A och Norge gästar sig in på min blogg. Fast är lite förvånad att jag har ganska mycket läsare, och började blogga igår... Weird. Men roligt, såklart. :)


Hm, trevligt att jag inte kan fixa en design som jag vill ha. En egen, alltså. Har en header som jag vill lägga upp, men kommer inte på hur. Några tips?
P.S. Ni får gärna kommentera också. Alltid lika roligt. :) D.S







Älskar låtarna...

Good morning all readersTalked yesterday about writing a post in EnglishHad nothing else to do, so here it is.
Woke up for about an hour ago and beamed around with mom and dadthey looked at rugbyAnd of course, I started nagging that you should have protectionbut it was given to American footballOps, haha​​. ^ ^

Aja, will try to take some pictures today too (if it does not start raining). Please leave a comment:Talk to you later!





Översättning:



God morgon alla läsare! Pratade igår om att skriva ett inlägg på engelska. Hade inget annat att göra, så här är den.
Vaknade för ungefär en timme sedan och myste lite med mamma och pappa, dom såg på rugby. Och såklart började jag tjata om att man skulle ha skydd, men det var visst på amerikansk fotboll. Ops, haha. ^^


Aja, ska försöka ta lite bilder idag också (om det inte börja regna). Lämna gärna en kommentar! :) Hörs senare!





Just love it...