2011-11-19

God evning, everyone!

Förlåt för min dåliga engelska, är ju svensk, thihih... ^^
Sitter mer familjen, nyss sett på en film med Jim Carrey (<3), ser nu på The Love Guru medan jag väntar på att Polisskolan ska börja, just love them. <3
Lördagar är något fantastiskt som inte borde tas bort, för att det är... en dag där man bara kan slappa, barn som vuxen. En trevlig dag som alla längtar till, för då brukar man oftast få äta godis och bara mysa. En dag man... Ja, allt det där som man tycker om att göra kan man göra på lördagar, haha. :)


Mycket film ikväll, gött! (y) ;)
Jaja, ska fortsätta se filmen nu.
Puss, puss <3



This is The Love Gurru´s song... ^^

Something like that, or what?

God morgon alla mina fina läsare! :)
Man kan säga att jag vaknade nyss (heh... *-*) och sitter nu på rummet och funderar på vad man ska göra. Eftersom det är lördag och jag har massor av tid ska jag kanske fixa klart den nya headern. Tror det blir bara något enkelt, och inte alls komplicerat, haha... x)
Jaja... Får väl se hur det blir isället. :)

Sökte på Dream a Dream och den här kom upp... x)

Big love to them all... <3

Ha en fortsatt trevlig... Morgon, haha.
Puss! :)

Your voice is like music in my ears...

Tralalala och god kväll! Eller god morgon... Eller vad man nu ska kalla det, haha. :)
Jaja, tänkte fråga om ni vet någon bra låt som jag kan ha till på min sånglektion, ska inte vara för svår sångtext, det är allt jag ber om. :)
Har några funderingar, men dom vill inte komma ut från min mun, heh. Så jag frågar er som läser om ni kan någon bra låt eller så. Behöver verkligen eran hjälp, min mun vill inte få ut låtarna hjärnan tänker på...


Mejla mig på supersofie@live.se eller skriv en kommentar så kollar jag upp låten. :)
Very simple and easy, right?
Jaja, god kvägon! :)

2011-11-18

Popcorn, candy and lots of fun. Or really...?

Rubriken säger egentligen allt. Köpte godis, popcorn och chillade lite på discot. Blev inte alls som jag tänkt mig. Inte ens roligt, heh... Inte för att vara taskig, men tror ingen tyckte de. Hörde massor som sa "Vilket löjligt disco" eller" Ska vi dra?" och massor av annat. Tråkigt att höra, men tyvärr så var det lite sant... Kände dom flesta där, men alla är typ...dryga, så pratade inte med dom. Var istället med andra, och när dom stack gick jag till kiosken och köpte lite grejjor. Och... Ja, som sagt var det inte riktigt kul, men på en skala från 1-5 får den i alla fall en 3:a, nice. :)
Sitter nu på mitt rum och äter popcorn, mums... <3
Spelar också ett spel som gjort mig beroende (tyvärr). Fattar inte varför, det är inte ens kul, hehe... :o
Om du / ni vill kika på det klickar ni här så kommer sidan upp i en annan flik. Adda mig om ni behöver hjälp, heter Swfiie, kan ge er några djur på en gång (väldigt drygt att skaffa dom själv, lovar). Heh... Det var lite från nu, ska snart gå upp och mysa en stund med familjen. :)


Hej då, hörs imorgon! ;)



Så j*vla awsome, love it... <3

Fredagen den 18 november 2011

Me like... Just little, then...

Gillar... *-*

Ingen favorit låt, men bra...

Tycker den var passande för dagen :)

Här är några låtar jag tycker är någorlunda bra, men vissa inte. Drar snart iväg till discot, hej och hå nu ska jag snart gå, något i den stilen, haha. :)
Tycker bara det kan bli liiite mer kommentarer här, eftersom det (tyvärr) är så lite men ändå många som läser. Varför inte också kommentera på vägen?
Jaja, höres när vi synes, någon gång.
Bye! :)

Varför inte någon annan gång...?

Jippie, jippie, jippie kajej allihopa! :)
Höh, känner mig taskig nu, men blir kanske inte mycket inlägg idag. Ska på disco lite senare, och ja... får alltså se om det blir något mer bloggande idag (förlåt...)


Blah, blah, blah... ._.''
Känt mig tråkig dom senaste inläggen, inte några bilder så långt ögat kan se. Anledningen till varför är för att jag tycker det är jobbigt / irriterande att hela tiden ladda upp bilder, ändra så att copyrightet finns och att sedan ladda upp dom här (intresseklubben antecknar; jag redigerar inte mina bilder) och dessutom glömmer jag bort det vissa gånger, höh igen... x)
Jaja, ööööh.... Inte så intressant inlägg kanske, men vad ska jag skriva?
Vissa personer stöter på saker dom kan skriva om flera gånger per dag, medan jag själv ofta sitter på mitt rum så det händer inte så mycket på veckorna (förutom träningar och skolan då). Sååå... Tyvärr så får ni stå ut med mina tråkiga inlägg framöver... Jobbigt, va? ._.''


Jaja, hej då. Ska äta lite nu och senare dra iväg till en kompis.
Höres när vi synes! :)

2011-11-17

Don't Worry... Be Happy!

Hi all earth inhabitants and ... all others. :)
Blogs are now back then, and unfortunately nothing new to write about ...

By the way, really like the movie, that is "Breaking Dawn". A mustto see, just so you know. ;)



Hehe, okej... Lite "english talk" där, men jaja. Måste ju skriva lite också. ;)


Kollade nyss statistiken (som är som ett berg!) och såg att det var flera från olika länder som läser min blogg, tack tack! Gillar verkligen att folk tittar in lite då och då. :)
Har tyvärr inte fått något tips om tävlingar, vilket är trist... Och, ja. Det var nog allt från just nu, måste fortsätta med kemi-läxan. Den ska in senast imorgon... >.<''
Bye!

2011-11-16

Breaking Dawn next!

Blir absolut inget mer bloggande idag, tyvärr. För ska på bio med bästaste Frida kvart i sex, fast filmen börjar halv sju (men eftersom vi bokade på nätet måste vi ta ut biljetterna lite tidigare) och hoppas det komma blir supper nice! ;)
Tyvärr sitter vi på fjärde raden längst ut i höger, vi var lite sega att reservera platser, hehe *host* ^^''


Kul idag på dator-timmen (i matte), vi hade ingen lärare så vi satt själva inne i datorrummet. Kungligt! Hade glömt bort mitt lösenord till datorn, hehe, så fick låna av en kompis. Vi var inne få facebook :3
Och den personen har lyckats göra mig beroende av ett spel som inte ens är roligt, klicka här för att komma till sidan. Lovar er, inte ens kul men väldigt beroendeframkallande... -.-"


Jaja, måste börja göra klart matte-läxan (och fortsätta på kemi-läxan) så drar mig ut från datorn en stund. :)
Bye bye!

2011-11-15

Beautiful morning, good evning and lovely nights...





Hm, lite svårt att förstå rubriken... Men jaja. :)
Sitter nu på mitt rum och äter mandarin (och lite Pringles, thihi). Har träning ikväll, som vanligt, och får hoppas att jag skriver mer ikväll då.
Btw, har inte fått några kommentarer/mejl om tävlingar. Är det verkligen ingen som har en tävling på gång? Verkligen tråkigt, för här sitter en väldigt tävlings-sugen person som gärna kan vara med. Men om ingen har någon så kan jag inte vara med, right? :p


Eh, jaja... Ritade en bild igår, inte alls snygg. Om det blir ett till inlägg ikväll så lägger jag upp den (och några andra bilder, såklart) och ja, håller tummarna för att folk skickar in sina tävlingar till mig. :)


Har faktiskt inget mer att säga, bläh...



Bara jag som tycker han är snygg...? *-*

2011-11-14

Sleeping time... :3

Sover nu, men är så grym att jag kan skriva i sömnen! 8D
Här en en liten... "video" på... Ja, om ni ser/sett på iCarly eller Victorious så fattar ni nog, hehe... ^^''
(kollar inte frivilligt på de, lillbrorsan snor tv-dosan och kollar på Nickelodeon... ._.'')


God night everybody, and sleep just good dreams! <3


Dream a Dream, Live one Day and then Tell me Love dosen't exist...

Någon som har en tävling...?

Rubriken säger allt, eller hur? Men jag undrar verkligen om någon har en tävling, för är gärna med. Kan skriva om den i min blogg, följa via bloglovin, fråga frågor på blogresponse, vad som helst bara någon säger till om det finns en tävling någonstans. Har grymt tråkigt och är sugen på en... ja, tävling helt enkelt.
Månadens, veckans, dagens blogg är jag gärna med på. Försök att vinna saker är jag också gärna med på.
Ja, jag tror ni har fattat vinken, men kommentera eller skicka iväg ett mejl till mig på supersofie@live.se och berätta, glöm bara inte bloggadressen!


Ska snart ta och lägga mig, men måste duscha först *suck...*
Jaja, glöm inte att berätta om din/någons tävling!
Bye, bye hallon paj. :) ^^

Måndagen den 14 november 2011





Dagens musik/låtval måste såklart bli denna underbara och fantastiska kvinnan, Adele. Så unge och en sån fantastisk röst, klart hon är värd att hyllas och berömmas för sin röst...

Kemi, SO...?

Jippie kajej, eller något sånt, hehe. Jobbar just nu med SO:n (har prov imorgon, som jag egentligen skulle ha haft på fredag) och ska sedan börja med kemi-läxa som ska lämnas på fredag (jobbigt...) och sedan skriva i en novell, för jag ska vara med i en tävling. Snacka om lite och göra, haha. :)
Skulle egentligen ha simträning idag, men jag måste nog skippa den p.g.a att jag ska plugga (mammas order). Lite tur, och lite tråkigt. Ska därför kanske ut och springa med brorsan senare, men bara kanske. ;)
Btw, här kommer en grym låt, med en grym sångerska. Hur gammal kan hon egentligen vara?



Bilder från i helgen kommer kanske ikväll, får se om jag inte ska lägga mig tidigare och läsa lite. Men hur som helst så säger jag bara att filmerna (från Idol alltså) inte alls kommer vara bra. Vädligt dålig kvalité, tyvärr. Filmade med mobilen, och kunde inte zooma in med den... Önskar mig verkligen en systemkamera, eller bara en vanligt... But, that's just a dream... :)
Återgår nog till arbetet nu, bye bye my angels. :)

2011-11-13

Tower Heist

Som jag sa igår så tycker jag ni verkligen ska se Tower Heist, för det är en väldigt bra film.
Men tänkte berätta om en sak som hände igår, heha. Kanske inte kul för er, men för mig är det de... ^^''


Det var som vanligt reklam innan filmen, och då kom det en reklam, en fråga. Och frågan var så enkel... "Vad heter författaren som skrivit böckerna och Bella och Edward?" Vafan... Enkelt eller vad? ^^
Jag skickade in svaret, och ni vet säkert vem det var, och fick att det var fel. Eller att jag skrivit fel. Så jag gjorde igen (för att dom sa det, dom kunde inte förstå svaret) och blev en utav dom tävlande. Tyvärr så får man svaret senast den 9/12-11 och då är jag inte här i Gävle längre, så jag kommer bli tvungen att säga till dom att skicka biljetterna hem till mig, men det är bara om jag är en utav dom 50 vinnarna (man får 2 biobiljetter då)... Haha, weird men ändå. x)


Jaja, vi ska snart åka iväg till Valbo, och hoppas det blir mer bloggning idag.
Hej då mina kära läsare! :)