2011-11-05

Follow me on Twitter?

Har lagt upp en ny widget här på bloggen, från Twitter dessutom. Om ni vill följa mig där är det bara att klicka på den lilla "Follow-"knappen och sedan, snabbt och enkelt, följer ni mig. :)
En liten bild på hur den ser ut;

Has posted a new widget on the blog, from Twitter, too. If youwant to follow me there, just click on the little "Follow-" button, and then, quickly and easily, do you follow me. :)
A small picture of how it looks;

Harry Potter = Love...

Har hittat lite roliga bilder med Harry Potter och andra karaktärer från böckerna. :)
Here are two of them:

http://legacy-cdn.smosh.com/smosh-pit/072011/potter-cupcake.gif

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lhp3dvHhNO1qdbq3ko1_500.gif

Haha, diggar dom verkligen... XD

Dag 5: En dröm jag kommer ihåg väl från jag var mindre

Hm... Det finns faktiskt en dröm jag alltid kommer komma ihåg, udda nog. Slutet var så konstigt att det inte går att glömma. Hur som helst;


Det handlar om en stor tynosaurus rex som hela tiden jagade mig i en stor, röd djungel... Hur snabbt jag än sprang kom han alltid ikapp mig med sitt stora gap öppet som för att äta upp mig. Men ingenting hände, hur nära han än kom. Jag kunde vakna flera gånger då den drömmen kom upp, tyvärr. Det slutade med att jag alltid gick upp till mamma och pappa för att jag var rädd att den skulle komma hit på riktigt. Läskigt...


Julen förra året försvann den helt. Det skumma var att tynosaurus rex helt plötsligt var snäll. Han fick tag på mig och började prata och kommer skumt nog ihåg vad han sa:
"Varför springer du iväg? Är du rädd, eller?"
Pft, skulle jag inte det? Han satte ner mig och började prata. Sedan poffade det plötsligt fram te och kakor...


Kommer verkligen ihåg den drömmen... Haha, låter kanske lite löjlig, men dom flesta drömmarna är ju så också. :)

2011-11-04

Dag 4: Mitt favorit godis

En liten udda fråga, men väldigt bra (tycker jag själv) :)
Äter godis, som dom flesta andra, men har såklart favoriter. Förut var det blandat; ena dagen lakrits andra dagen choklad. Men nu står jag fast vid två olika godis-sorter, nämligen nappar och Risen... *-*



&



Mellan dom där... Det går inte att bestämma vilken som är godast.
Godis nappar är goda, kan äta dom flera gånger, hihi...
Risen är gott att bara ha. Försvinner inte så snabbt så man kan njuta längre...

Haha, trevligt inlägg det här blev. Men... Ja, kommer nog inte bli något mer idag... :(
Hej då!

2011-11-03

Dag 3: Vad jag verkligen hatar

Det är väl inte bara en sak?
Jag som alla andra har minst en sak man inte gillar. Jag har tusen. Orkar inte rabbla upp alla (skulle ta för lång tid) så blir bara några få, hahe...



  1. Hur världen är idag, alla föroreningar och orättvisan på jorden.
  2. Alla dom falska personerna som finns. Varför gör dom de?
  3. Hösten och våren.
  4. Att jag alltid blir så negativ...


Eh, ja... Finns mycket mer, men som jag sa; orkar inte rabbla upp allting. Kom inte på så mycket mer (i läget just nu) men ja, det är lite saker.
Varför kan man hata saker?
Svar: För om man gillar/älskar allting skulle världen bli konstigare än vad den är nu.
Jaopp, trevligt, trevligt. Eller något.


Funderar på varför finns det orättvisor? Varför måste Afrikas barn svälta ihjäl? Varför finns terrorister? Sjukt, idiotiskt, irriterande, jobbigt... Man vill göra nånting för att hjälpa till, men hur? Vad ska man behöva göra för att få sin önskan igenom?
Gash, mycket frågor och så lite svar...

2011-11-02

Dag 2: Det roligaste minnet jag har

Mitt roligaste minne är nog faktiskt när jag var runt... 3-4 år kanske? Aja, hur som helst var jag och familjen i Bulgarien. Vi skulle vara där i två veckor. Allting var fantastiskt. "Lägenheten" vi hade vart bra och hade en balkong som gick runt vårt runt, alltså från ett hörs till ett annat, och man såg hela stranden framför sig. Väldigt vackert på kvällen. På kvällarna gick vi ut och såg oss omkring. Allting var så vackert; alla färger lyste fint och det var inte kallt. Däremot var det varmt, haha.
Ungefär på den första veckan, lördag tror jag, var vi på stranden och det är här det roliga kommer. Jag, min äldre syster och min äldre bror satt nära vattnet och byggde sandslott. Mamma och pappa satt lite längre upp och... pratade, tror jag.
Hur som helst. Vi satt där vid vattnet och byggde, när plötsligt min brorsa började skratta. Han tog upp något svart från sanden och visade min syster.
"En krabba!" ropade min syster och tog den.
Jag kommer ihåg att jag tittade oförstående på dom. Vad var det för speciellt med en krabba...?
"Vi kan bygga ett hus åt den", hade min brorsa sagt och min syster höll såklart med.
"Med bord, stolar, lampor, glas och massor av annat!" Som ni förstår var vi ganska små då...
Brorsan tittade på mig och visade krabban. Jag ställde mig hastigt upp och sprang iväg till mamma och pappa, haha.
Sedan höll dom på att bygga slottet till krabban, medan dom hittade allt fler och fler. Dom la ner alla i slottet. Mamma ropade att det var fika och dom kom. Senare när dom gick tillbaka hittade dom inte krabban.
"Rätt åt er!" hade jag ropat.
Syrran och brorsan letade förtvivlat efter deras små "husdjur". Inget framsteg. Sedan såg dom något svart som stack upp. Vid det här laget stod jag bredvid dom.
"Krabban!"
Det visade sig att krabban hade gjort hål och kravlat sig ut till vattnet. Jag stod där och skrattade som en tok, jag hade krabbor!
Brorsan och syrran var ledsna, men en kvart senare när dom fick varsin glass var allting frid och fröj igen, haha.


Det var nog det roligaste minnet jag har... Dels för att jag var med familjen på semester när jag var liten (kommer inte ihåg så mycket från när jag var mindre) och dels för att krabbor... är konstiga. Haha, kul man hade när man var mindre, önskar att jag var det fortfarande...

2011-11-01

Dag 1: Min idol när jag var mindre

Haha, det här kommer blir lite... "udda", för min idol när jag var mindre var ingen annan en... Sara, den svartklädda dockan! ^^''
Här är en bild på henne:


Sara, din svartklädda docka... Du var min idol när jag var mindre. Varför? Jo, för att du verkade så cool. Jag tänkte mycket på dig som min syster, min äldre syster. En syster jag aldrig kommer att få. Du var min enda riktiga tjejkompis och du är det fortfarande. Dig kunde jag lita på och du gjorde mig aldrig ledsen, tvärtom faktiskt. Jag blev alltid lika glad när jag slutade dagis eller skolan, för då fick jag träffa dig... Varje gång jag nu ser dig får jag lust att krama dig, faktiskt. Du har gjort så mycket för mig när jag var mindre och det går inte att ta bort.
Sara, den svartklädda dockan, love you...

You're insecure, don't know what for...

Hejhejhejhej, lilla bloggen. :)
Skriver ett litet inlägg just nu, för att jag har... tråkigt, haha. ^^''
Lyssnar på One Direction (<3) och bara... sitter. Drömmer mig iväg till drömmarnas värld, eller hur man ska säga det, haha. :)

Some bilder from idag;









En välförtjänt glass med kompisarna <3


Och detta när man kommer hem, trevligt dag för en gångs skull...

Btw, är medlem på twitter (av någon anledning) och om ni vill... "följa" mig eller så är de bara att söka på sofienaslund så hittar ni mig lätt, haha. ^^''



1D, love you so... <3

If you want to do something, do it. Life is short...

Har tänkt att börja med såna här "dagordningar", typ. Det går alltså ut på att jag skriver olika dagar (datum) och sedan en text efter, till exempel; "Dag 1; Mitt bästa minne sedan jag var liten"
Låter ju kul, på något sätt... Haha. x)
Aja... Kör nog på dagar, fastän det blir lite krångligt. Men "utmaningar" är alltid kul. :)


Dag 1: Min Idol när jag var mindre
Dag 2: Det roligaste minnet jag har
Dag 3: Vad jag verkligen hatar
Dag 4: Mitt favorit godis
Dag 5: En dröm jag kommer ihåg väl från när jag var mindre
Dag 6: Fem stycken saker jag vill gör om i livet
Dag 7: Den sämsta dagen i mitt liv
Dag 8: Mitt sociala liv
Dag 9: Varför bloggar jag
Dag 10: Det värsta som kan hända...
Dag 11: Mitt dröm jobb


Blev tyvärr lite dagar, men kommer att fylla på den efter varje dag som går, så den inte blir tom. :)
Första dagen kommer senare på dagen, för nu ska jag sova lite, haha. ^^
Hörs senare, gott folk! ;)

1 månad! :)

Nu har jag haft den här bloggen i en månad, jippie! Över tre tusen läsare också, love you! :)
Tänkte fira det med att dansa runt lite, haha. Eller ja, inte direkt. Kanske i mina tankar... ^^''''


Vet ni vad? Jag har sett många som lägger ut videos på sig själv när dom sjunger eller gör något roligt. De vill jag faktiskt prova... :o
Men jag, som är en sån fjant, skulle aldrig våga. Eller minst få för mina föräldrar... Så den tanken är skrotad, eller är den...? :o


Jaja, nu ska man ta och sova lite, hörs! :)

2011-10-31

Måndagen den 31 oktober 2011





Grafitti... Lovely, isn'it?
Väldigt fint som uttrycker olika känslor. Grafitti-målarna är konstnärer, målare... Men tyvärr måste dom förstöra väldigt mycket, vilket är tråkigt.
Men det är fortfarande något fint...

Simträning ikväll, jobbigt!

Usch, hatar verkligen att simma... Men jag får ta det slaget eftersom jag paddlar, hahe, uh... Jobbigt, var ordet i alla fall. Kommer kanske inte bli fler inlägg idag/ikväll, men man kan alltid hålla tummarna, right? ^^''
Min dag har inte varit så händelserik. Suttit och pysslat med pärlor och så (bilder på de kommer upp ikväll eller imorgon) och läst manga. Vilken "rolig" dag jag haft, not. Men ändå, väldigt skön. Sluppit skolan och de är alltid lika roligt, haha. :)


Ska snart gå och packa lite till träningen. Säger ännu en gång; USCH!
Hur kan man tvinga barn att simma? Visst bra och så, men väldigt jobbigt. Märkte det förra veckan, körde första simträningen på nästan två år, thihi. Ont som fan gjorde det efter bara två längder. Men idag ska jag försöka att inte ge upp (vilket jag inte heller gjorde förra gången, men ändå).


Det väldigt jobbiga är att när vi nästan ska sluta måste vi springa runt i bebispoolen så att det blir en virvel och sedan vända, sjukt jobbigt. Men det är inte de som är de jobbigaste! Eller ja, jobbigt och jobbigt... De är nog mer pinsamt... För pinsamt att prata om här... :o
Så tyvärr säger jag nog de inte, hahe... x)


Jaja, ska nu gå och fixa ordning inför träningen. Jooobbigt... -.-"
Skriver som sagt kanske mer ikväll.
Byeee! :)

2011-10-30

This is Halloween!


Really cool, isn'it?



This is scaaaary...

Saknar du läsare till din blogg?

Klicka då in på den här länken och börja genast! Lovar att det är riktigt, använder det själv och har fått över 150 läsare per dag! ;)'
Här kommer en liten text från deras sida;





Vill du få tusentals besökare till din hemsida helt GRATIS!?

Det handlar om trafikutbyte. Om du kollar på en medlems sida får du poäng som sedan 
konverteras till garanterade besökare till din egen hemsida.

Förklaring:

Vi kör med något som kallas 3:2 ratio. När du kollar på en hemsida från en av våra medlemmar, så får du 2 poäng, när du har 3 poäng så kommer din hemsida visas för en av våra medlemmar. Tipsar du också dina vänner om denna tjänst så får du gratis besökare från dina vänners surfande.







Så, vad tycks? Prova bara, om du inte gillar det är de bara att ta bort kontot. Lättare än så blir det inte! Klicka bara in på den här länken och börja. Så enkelt, så snabbt och så bra! ;)

Söndagen den 30 oktober 2011



Dagens Bild enligt mig blir klart den här;


Tycker den är så fin, det känns som om den repsenterar något, men att man inte vet vad. Den är helt enkelt fin, och är nöjd med den... <3

Mamma, pappa, barn?

Jag har sett ganska många bloggar med en mamma/pappa som visar sitt liv i bloggen. Men då kommer barn/bebisar in i bilden. Visst, dom hör också till den familjen, men om jag växte upp i en familj med en mamma eller pappa som skrev om mig och familjen, skulle jag inte må bra...
Vem vill bli känd på det viset? Jag skulle inte vilja det i alla fall, usch.


Men jaja... Det är inte mitt barn och inte min familj, men det är så jag tycker... Haha. ._.''
Aja, ska försöka sova en stund nu, trööött...
Ses! :)