2011-12-30

Movie night with myself...

Lillebror min ha snott TV:n uppe för att spela, så sitter nere på mitt rum och laddar ner två filmer; Mr.Poppers pingviner (velat se den) och You again (en kompis tipsa). Får se om det blir nå mer, ska vara vaken länge ikväll, om jag orkar. Jag och tre andra var med varandra igår och sov över, eller ja... Vi sov inte alls. Alla var vaken och nördade Buzz och SingStar. Snacka om att alla blev som potatissäckar senare. Fast inte jag, jag var inte trött, heheheheh... :3
Sorry för att jag inte skrev något igår, men jag tror  Fridas Internet blev sur på mig. Jag svor så mycket bara för att det inte startade, så ja.... Tror inte deras Internet gillar mig, HAHA. Fast vem gör inte? ;)


Juste... Innan jag gå och väntar på att filmerna ska laddas ner, har ni någon bra film? Är väldigt... filmsugen nu, så langa bara hit filmer så blir jag glad! :D
Eh ja... Ska hämta godis, dricka, chips, gå på toa (onödig information) och vänta på att filmen startar. Är så grymt fet nu känner jag, ätit mycket godis i veckan och förra.... Heh, längtar till slalombacken öppnar så man tappar lite fett och så. :)
Jajajjajajaja.... Tips om ni har någon film, BYE! <3 :3

2011-12-29

HEJ HOPP!

Morgon alla morgonpigga där ute! Någon som har lust att... ja, något. Kommentera, kanske? :)
Slöar just nu, orkar inte sova, heh... Passar istället på att vara vaken. Och de är ju väldigt... roligt. XD
Ska fortsätta flumma runt på sidor, bye! :)


Btw.. Visste ni att jag är en tjej...?!?! O_O'' (någon som har tråkigt här)

2011-12-28

Trodde inte...

Det skulle bli något inlägg idag på morgonen. Jag hade fel, HAHA...
Sitter och lyssnar på den härligaste skivan någonsin (Up All Night), skriver berättelse och bara chillar lite. Ska bowla idag, som jag sa igår, och ja. Får se om det kommer in en "knasig" bild här senare. ;)
Vet ni en liten rolig sak...? Jag satt uppe väldigt länge igår, väldigt svår uppgift. Min hjärna ville sova, så det var ett problem. Sedan hade man ju storebrorsan (han har rum bredvid mig) och han envisades verkligen med att ligga och läsa! Så jag kunde knappt skriva på datorn, heh... Till slut la han sig (klockan var kanske... 01:38?) och jag blev glad. :)


HAH, härlig natt man har haft...! :D
Twittrade också (för skojs skull); I want to stay UP ALL NIGHT!
Ska fortsätta på min novell, lyssna på härlig musik och fortsätta chilla... Ha en fortsatt trevlig morgon alla morgon pigga! :)

2011-12-27

Moa har tråkig...


Syns dåligt, men såhär kan min och lillsaken Moa's konversationer se ut. Trevliga va? :3

HOHOH!

Duktig man är på att skriva tycker jag... Gud vad det varit aktivt här dom senaste dagarna...! :o :D
Är stolt... ^^ (säger vi)


Både första och sista inlägget idag, får se om det blir något mer. Imorgon bowlar man (JIPPIE) så får se om jag bloggar något då också. Så ni vet; Haft helt awsome dagar därför jag inte skrivit något, thihiih... :'3
Eh, ja... BYE! o.O XD